Som especialistes en màrqueting esportiu

La nostra aposta

Instint natural

La nostra condició de ‘millenials’, l’habilitat natural per comunicar-nos a les xarxes socials i la formació han fet de l’entorn natural el nostre ecosistema. Els anys d’experiencia han permès que ens hi sentim com a casa.

Competitivitat

Tal com ens han ensenyat els esportistes amb els quals treballem, la competitivitat sana ens porta a millorar-nos dia rere dia. Sobressortir per damunt dels altres serà, en el cas del teu negoci, un avantatge.

Treball en equip

Poc podríem fer sense el nostre equip i, en aquest cas, tampoc sense els nostres clients. El treball en equip amb ells és imprescindible per aconseguir els nostres objectius.

Personalització

Un entrenador sap què ha d’oferir als seus jugadors per treure’n el màxim rendiment. Nosaltres treballem de costat amb els clients per oferir una experiència 100% personalitzada.

Proximitat

No hi ha res més emocionant que jugar una final a casa. El mateix sentim quan ajudem una empresa local a assolir les seves metes.

Responsabilitat

Sabem que el teu negoci és un bé preuat per a tu. En som conscients i per això garantim la màxima dedicació a l’assoliment dels teus objectius.

Serveis

CONSULTORIA

Servei d'assessoria i consultoria digital amb un enfocament integral de l'estratègia de màrqueting i comunicació del teu negoci.

XARXES SOCIALS

Definició de l’estratègia i gestió diària. Ens adaptem a les teves necessitats i enfoquem el pressupost per oferir-te els millors resultats.

FORMACIÓ

Els professionals de Guinew Agency volem compartir la nostra experiència. Per això oferim formació adaptada a les necessitats actuals del mercat.

FOTOGRAFIA

Capturem els millors moments en imatges perquè puguis difondre els teus valors, vendre els productes i donar a conèixer els teus esdeveniments.

VÍDEO & DRON

Gravem, editem i desenvolupem estratègies de contingut audiovisual amb dron i càmeres de vídeo per a la teva empresa.

DISSENY GRÀFIC

Creiem en la creativitat com una de les millors eines de comunicació. En aquest objectiu, el disseny gràfic s’ha convertit en un dels nostres millors aliats.

Guinew4Players

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

$19

Per month

$49

Per month

$99

Per month

Jugadors Guinew

Thiagus Petrus | Jugador del FC Barcelona y capitán de la selección brasileña de balonmano. Ex-jugador del Pick Szeged, Naturhouse La Rioja y del Pinheiros.

Marc Cañellas | Jugador del Chartres Metropole de la Lidl Starligue francesa. Ex-jugador del IFK Kristianstad y del Fraikin BM Granollers.

Pedro Rodríguez | Jugador del Balatonfüredi KSE e internacional con Hungría. Ex-jugador del Naturhouse La Rioja y del Pick Szeged.